Selecteer een pagina

Over ons

BOEK LATEN SCHRIJVEN is een initiatief van drie ervaren boekprofessionals. Samen met een team kundige, enthousiaste medewerkers realiseren zij een keur aan non-fictieboeken. Van biografie tot kookboek. Van reisverhaal tot managementboek. En van jubileumboek tot productpresentatie.

Jan Sinot

Jan is helemaal thuis in de boekenwereld. Hij is een enthousiaste lezer, volgde de Vakopleiding Boekhandel en had jarenlang een eigen boekwinkel. Op de Hogeschool Utrecht verzorgde hij de module ‘Boek Publiceren’ en hij weet hoe je auteurs bij een uitgever binnenloodst.

Jan is mede-eigenaar van een communicatiebureau, schrijft voor een dagblad en heeft diverse boeken op zijn naam staan (IQ te koop!20 x wellness in Nederland, Genieten met je baby en een serie Garfield-cadeauboekjes). Hij leverde journalistieke bijdragen aan tijdschriften en websites en zette zijn deskundigheid in als boekenrecensent. Als schrijfcoach bij BoekenBusiness wordt hij gewaardeerd om zijn kennis en heldere adviezen.

 

Jan

  • is een analytische denker
  • een kei in structuur
  • en weet altijd de rust te bewaren

 

FUN FACT:
Jan verfde als student zijn fiets in fluorescerende kleuren en droeg bloemetjesbroeken.

Janneke Sinot

Nog voor ze haar vwo-diploma op zak had, was Janneke (toen 17) al eigenaar van een boekhandel. Ze volgde hiervoor de Vakopleiding Boekhandel en later de Vakopleiding Uitgeverij. Woorden, zinnen en boeken bleven haar boeien. Na een propedeuse Nederlandse taal- en letterkunde, studeerde ze aan de Universiteit Utrecht af in de Algemene Taalwetenschap.

Janneke kent het boekenvak van alle kanten: als auteur, corrector, redacteur, schrijfcoach, manuscriptbeoordelaar, boekenrecensent, ghostwriter, journalist en boekhandelaar. Ze zette voor Uitgeverij Lannoo het verkoopkantoor Nederland mee op en is medeoprichter van BoekenBusiness. Ze hielp – met haar schrijfkwaliteiten en marketingkennis – al vele schrijvers aan een bestseller.

 

Janneke

  • wordt enthousiast van mensen met visie
  • doet dingen graag net even anders
  • gaat steevast voor het beste resultaat

 

FUN FACT:
Als peuter van 3 gooide Janneke voor duizenden guldens aan eieren kapot. Ze wilde een zwembad maken…

Suzanna van der Laan

Van scheikundige en dagbladjournalist naar uitgever en ondernemer. Niet de meest gebruikelijke route, wel de leukste. Nadat Suzanna in 2003 in het boekenvak verzeild raakte, werd dat haar nieuwe passie. Schrijvers begeleiden, manuscripten kritisch beoordelen en boeken vanbinnen en vanbuiten perfectioneren.

Sinds 2010 is Suzanna een bevlogen ondernemer en sinds 2012 runt ze haar eigen uitgeverij, waar ze non-fictieboeken uitgeeft van ondernemers en professionals die kwaliteit en zeggenschap belangrijk vinden. Een goede combinatie met BoekenBusiness, dat ze samen met Jan en Janneke in 2013 startte en waar ze – naast training en coaching – klanten met name begeleidt bij het uitgeven van hun boek.

 

Suzanna

  • is een visuele denker met taalgevoel
  • combineert graag een persoonlijke benadering met een zakelijke kijk
  • ziet altijd mogelijkheden

 

FUN FACT:
Suzanna verbouwde, naast boeken, ook hele huizen.


 

Anderen over ons …

en over wat een boek voor je kan betekenen

 

Boek over jou

“Dankzij de samenwerking met BoekenBusiness is Artsen zijn ook maar mensen een prachtig en indrukwekkend boek geworden.”

Johan de Kruif

“Goed nieuws: mijn boek Over de rand wordt uitgegeven door Kosmos! Mede dankzij jullie schrijftips en handleiding voor het schrijven van een publicatievoorstel is het gelukt om binnen te komen bij een mooie uitgever. Superbedankt nog!”

Linda Romein

Boek over je bedrijf

“Het meest interessant aan ons boekenproject? Dat was de interactie met de redacteur. Hoe anders zij naar tekst keek dan ik en dat het per saldo echt een verbetering werd. Ook door de kunst van het weglaten. De teksten staan er heel goed op, het boek leest lekker. Ik zou het zo weer doen!”

Ton van der Veldt

AFAS Software

“Boek en product vormen een mooie combinatie, ze versterken elkaar.”

Vivienne van Eijkelenborg (voormalig Zakenvrouw van het Jaar)

Difrax

“Een boek is, anders dan vijf of tien jaar geleden, niet meer de finishlijn van je product. Het is eerder andersom: met een boek begint het pas!”

Egbert Jan van Bel

CustomerTalk

Boek over je expertise

“De ghostwriter van BoekenBusiness dwong me mijn gedachten te ordenen. Dat resulteerde in de ontwikkeling van het Intuïtiemodel, dat ik in mijn boek én mijn business kan gebruiken.”

Marcel Adriaanse

Zakendoen op gevoel

“Voor mijn boek Sales beter de baas heb ik de hulp ingeroepen van BoekenBusiness. De samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. Ook is het indrukwekkend hoe de ghostwriters erin slagen in de geest van een ander te schrijven.”

Edwin de Haas

CanvassCompany

“Ik kon de prijs van mijn lezingen verdubbelen en vertienvoudigde mijn omzet.”

Jeanet Bathoorn

Meer informatie BOEK LATEN SCHRIJVEN:

Jan Sinot: 06 – 28 79 75 33
Janneke Sinot: 06 – 20 86 58 94
Suzanna van der Laan: 06 – 29 39 18 79

Mailen naar info@boeklatenschrijven.nl mag ook.

Of laat een belverzoek achter.